top notch digital experiences to leave your mark forever_

webdesign & programmatie_

Een slim ontworpen website of webapp is dé strategische keuze voor elke onderneming. Je onderneming kan dus niet achterblijven. Maar een website is zoveel meer dan wat tekst en pretty pictures. Gelukkig vind je daarvoor in MENTALL de perfecte partner. Want wij gooien niet zomaar een website voor je online. Nee.

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

krachtig
webdesign

Wij nemen je strategie minuscuul onder de microscoop en gieten je waarden, visie en strategie in een samenspel van kleur, witruimte, tekst en beelden. En vanuit die diagnose gaan we efficiënt aan de slag om de afstand met het publiek easily te overbruggen. Met een conceptueel sterke uitvoering van het ontwerp verlevendigen we het pure DNA van je onderneming.

(web)design_

Een slimme en gefundeerde branding snakt naar een krachtig webdesign met toonaangevend grafisch ontwerp én feilloze prestaties. MENTALL gelooft in de smeltkroes tussen ‘aah’ en ‘wow’ en zoekt dus steeds naar de perfecte balans tussen witruimte, beelden en tekst. Zo weten we wat werkt en wat niet. Resultaat? Een webdesign die je identiteit uitdraagt, visualiseert én emoties losmaakt. Sterk, écht en eruit springend. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we er voor zorgen dat jouw nieuwe website ook converteert. Meer leads! 

programmatie_

Een visueel sterke website is één ding. Maar zo’n webplatform zodanig ontwikkelen dat bezoekers hun weg ernaar vlot vinden, er eenvoudig op navigeren én er ook wat tijd op spenderen, dat is specialistenwerk. MENTALL ontwikkelt een sterke website, in lijn met je strategie en branding, die in één oogopslag duidelijk maakt waar jij voor staat. Helder, functioneel en ultra gebruiksvriendelijk met oog op méér contactopnames.

jouw webdesign onder de microscoop nemen_

 

Overtuigd van
ons kunnen?

Mady
Ghotbi

digital designer

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading