envision. focus. succeed.

strategie_

Het geheim van een sterke brand? Dat is niet zomaar een logo dat eruit springt, een ‘opvallende’ campagne of een ‘leuke’ post op social media. Een sterke brand laat geen ruimte voor oppervlakkigheden of lucky shots én gaat diep. Van in het begin. Alles start dus met een uitgekiende strategie. Gerapporteerd, geëvalueerd en bijgestuurd along the way.

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

missie, visie, kernwaarden en corporate doelstellingen

hoe een slimme strategie je onderneming richting geeft_

Een impactvolle strategie is een onmisbaar onderdeel van je merkidentiteit én customer journey. Met behulp van een goede strategie zijn we in staat om jouw identiteit te visualiseren in een sterk concept dat oproept tot actie, maar ook staat voor wie je écht bent en wil zijn op lange termijn. Wij doen het dan ook nooit zonder. Meer nog. Wij vertrekken vanuit een workshop waarbij we inzoomen op je bedrijf en zetten er een slimme strategie tegenover. 

workshop_

Tijdens een enthousiaste workshop analyseren we je bedrijf binnenstebuiten. Verwacht een gezonde dosis fun, inspiratie én koffie, maar ook voldoende tegenwind en vervelende vragen om die ambitieuze en haalbare doelen te bereiken. Don’t worry, dat is geen mission impossible. Dat is de MENTALL-way, zoals je die vanaf nu gaat beleven.

merkkompas_

Deze input puren we uit tot de essentie: je missie, vissie, kernwaarden en intrinsieke motivatie. Het resultaat? Dat is een krachtig, conceptueel sterk, snackable en to-the-point beleidsdoc dat voortaan ingenieus richting geeft aan alles wat je doet. Het is een 360 graden thing, zonder een hoogdravend telefoonboek-sized corporate manifest te worden.
Na onze workshops bepalen we een helder en sterk merkkompas. We formuleren samen een antwoord op vragen als: waarvoor staat je onderneming en waarom doe je de dingen die je doet? Wat wil je met je onderneming bereiken, ook op lange termijn? Wat zijn de bedrijfswaarden waaraan je vasthoudt?

klaar voor een uitgekiende strategie?
consider it done_

 

Overtuigd van
ons kunnen?

Wim
Rombouts

visual storyteller

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading