make a smart mix. get an ultimate match

marketing campagnes_

MENTALL is on top of alle digitale marketingkanalen. Meer nog, met een slimme mix garandeert MENTALL een ultieme match tussen creatieve campagnes en een verkoopsbevorderende online marketing aanpak die je merkidentiteit volledig vat. We meten en sturen bij waar nodig om je merk succesvol in de markt te zetten. Consider it done.

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

time for some
serious mixing

e-mailmarketing_

Met e-mailmarketing bereiken we de personen die belangrijk zijn voor jouw merk. Kick-ass verhaal of aantrekkelijk aanbod? Dankzij onze gerichte mails en campagnes op maat zetten wij de visibiliteit van je bedrijf in de verf en vindt het juiste publiek probleemloos z’n weg. Piece of cake, want wij zijn Mailchimp experts en ervaren HubSpot spelers. 

door een slimme mix
wordt je merkbeleving gewoon de max_

lead generation_

Met een sterke lead generation hoef je niet langer op zoek te laten gaan naar nieuwe klanten. Nope. Met onze doelgerichte SEA, SMA, SEO, landing pages en prospectiecampagnes gaan we hypergericht op zoek naar geïnteresseerde prospecten. Die prospecten schakelen we om naar leads die écht interesse tonen in je product of dienst door inschrijving op je nieuwsbrief, downloaden van een whitepaper, deelname aan een webinar of aanwezigheid op een event. Op hun voorwaarden. Waar ze dat willen. Hoe ze dat willen.

advertising_

Jouw merk verovert een plaatsje in het hart van je doelgroep dankzij advertising. Hoe? SEA en SMA laten ons toe om een bepaalde pagina of product perfect te promoten. Zo genereren we meer bezoekers én uiteindelijk ook meer omzet. Dat doen we graag voor jou, met bijvoorbeeld relevante keywords, Google Ads campagnes, display campagnes en search advertising.

social media_

Je mag er zeker van zijn: social media vormen een erg belangrijk onderdeel in de groeistrategie van je merkpersoonlijkheid. Van like, hashtag, story tot TikTok famous: MENTALL haalt alles uit de kast om jouw doelgroep te bereiken én ermee in interactie te treden. Op een doelgerichte en efficiënte wijze weliswaar. Want als je de noden van je klant en de trends in Social Media Land niet kent, ben je eraan voor de moeite.

print & digital_

We houden van heldere en relevante ideeën die zich onderscheiden van de rest maar tegelijkertijd ook heel behapbaar zijn. Van advertenties in magazines en gepersonaliseerde affiches tot social media: de beste ervaring voor jouw klant bevindt zich tussen een paar kliks en tastbare prints.

employer branding_

Hoe profileert je bedrijf zich als onderscheidend of interessant? Zonder een sterk verhaal kost het je een stuk meer moeite om bepaalde profielen aan te trekken of te behouden. Met de juiste employer branding daarentegen ben én blijf je een aantrekkelijke werkgever. Met onze hands on kwaliteiten bouwen we het positieve imago van je employer brand steeds verder uit en geven we je merkidentiteit vorm. Walk the talk!

customer experience_

Customer experience is van cruciaal belang tijdens het bepalen van de strategie en realisatie van een merk. Welk traject legt de klant bijvoorbeeld af bij een eerste, tweede en derde contactopname? We brengen dat specifieke traject in kaart om zo campagnes uit te denken én uiteindelijk je bedrijf te laten groeien. MENTALL denkt niet in hokjes, maar denkt zoals je klant. Klant tevreden, jij tevreden. Meer moet dat niet zijn, toch?

brand activation_

MENTALL brengt je merk dichter bij je werknemers én de eindklant: niet via een simpele affiche of nieuwsbrief, wél met een onderscheidende marketingcampagne voor dé unieke beleving. 

extern_

Als iedere interne medewerker de nieuwe bedrijfscultuur ademt en de klantreis ook écht kent, gaan we over tot de activering naar de buitenwereld. Samen stroomlijnen we een relevant marketing-plan voor de online marketingstrategie van je merk. We finetunen doelstellingen en bekijken hoe we deze bereiken. Advertising, print & digital, e-mailmarketing… we’ve got it!

intern_

Na onze befaamde workshop implementeren we je nagelnieuwe of opgefriste cultuur eerst binnen jouw bedrijf. Ons motto is: walk the talk. Want de drijfveren en het authentieke karakter van je bedrijf komen pas echt goed over indien alle werknemers binnen het bedrijf je nieuwe DNA omarmen. MENTALL helpt je dus met de integratie van dat merkkompas in je onderneming. Tenslotte zijn het je werknemers die de betrokkenheid van de klant bij je merk net vergroten.

Employer Branding - Fotografie

zit je strategie strak? dan is het tijd voor some serious mixing_

 

Overtuigd van
ons kunnen?

Jolien
Lijnen

project manager & grafisch ontwerper

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading