van tijdloos concept naar ambience-filled spaces

interior design_

Een inspirerende ruimte laat indruk na. Maar geen verfijnd design zonder een uitgekiend concept. Hoe begin je daaraan? Enter MENTALL! Daarom bekijken we samen hoe we de cultuur en merkidentiteit visueel integreren in het interieur en exterieur van je bedrijf. Walking the talk, start intern.

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

tijdloze
concepten

concept_

Een onderscheidend ontwerp is gebaseerd op een groots idee. Bij dat laatste komt MENTALL in de picture. En ook je collega’s.

We definiëren samen de doelstellingen en actuele uitdagingen van je ruimte en bepalen de behoeftes van je doelgroep. Dit is de fase van discussies en visualisaties.

Resultaat? We verfijnen de cultuur en bedenken een tijdloos concept, dat de springplank vormt voor tijdens het ontwerpproces.

design_

We vormen een alliantie met 2 hoogstaande architectenbureaus om je ruimtelijke merkidentiteit haarfijn scherp te stellen en een overtuigend design te onthullen.

Dankzij onze juiste concepten en voorontwerpen laten zij het verhaal van een ruimte tot leven komen. Zonder verfijnde details en de bruikbaarheid van een ruimte uit het oog te verliezen.

uitvoering_

De implementatie van een goedgekeurd voorontwerp laten we over aan de eerder vermelde strategisch creatieve vakmensen. MENTALL kijkt er op toe dat de visuele identiteit uit je branding in perfecte harmonie is met de onderdelen in de ruimte. 

Zo maken we samen met onze partners van een interieur een betekenisvolle totaalbeleving.

klaar voor jouw inspirerend interieur? Enter MENTALL_

 

Overtuigd van
ons kunnen?

Paulien
Bloemen

all‑round graphic designer

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading