it’s a new age. Meet the new (digital) you

grafisch ontwerp_

Met de juiste tools brengen we de persoonlijkheid van je brand tot leven. Laat MENTALL je de hulpmiddelen bieden om je campagnes tot een goed einde te brengen: flyers, video, brochures, voertuigbelettering,…

We gaan steeds projectmatig te werk en zoeken naar creatieve oplossingen om het volledige potentieel van je bedrijf te ontgrendelen.

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

vertel jouw
merkverhaal

video_

Sterke video’s creëren een 360° beeld van je merkidentiteit: authentiek voor wie je bent, relevant voor je klanten en anders dan de concurrentie. Om dat helemaal te nailen brengt MENTALL je met veel plezier in contact met het juiste productiehuis. Samen volgen we het proces op.

motion design_

Wat wil je vertellen? De juiste doelgroep raken op de juiste manier, dat kan ook met een zot opvallende of strak formele animatievideo.

fotografie_

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Om op te vallen in de massa moet het beeld dat jouw merk lanceert right on target zijn. Kies dus niet voor een stockfoto maar sla liever een babbeltje met onze in-house fotograaf. Samen bepalen we de beeldstijl die bij je merk past: van onderwerp tot setting en kleuren.

campagnes_

Wil je een campagne lanceren? Denk aan direct mailing campagnes voor meer binding tussen klant en bedrijf of een visuele campagne met een reclameaffiche die tegen je buitengevel pronkt. Je merkidentiteit vertalen in een campagne is ons ding. We begeleiden je dus graag zodat werkelijk alles past binnen de vibe van jouw merk.

start met de vertaling van jouw merkidentiteit_

 

Overtuigd van
ons kunnen?

Hein
Wollants

all‑round graphic designer

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading