hello… is it MENTALL you’re looking for?

consultancy_

MENTALL creëert betekenisvolle merken die hun mannetje staan in een dappere nieuwe wereld. Maar een gepaste merkidentiteit uitrollen en een klantenbeleving teweeg brengen gaan niet vanzelf. En het is al helemaal geen éénrichtingsverkeer. Misschien moeten we gewoon eens afspreken?

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

one-to-one
begeleiding

workshop_

In ons gratis intakegesprek analyseren we samen jouw de huidige marketingaanpak van jouw bedrijf, bieden we inzichten en delen we tips en tricks specifiek afgestemd op jouw behoeften. Het is misschien wel onze eerste stap naar onvervalst teamwerk en een kans om te ontdekken hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.

adviesverlening_

Jouw verhaal vormt de basis. Maar ons in-house talent staat je graag bij met onafhankelijk advies. Geen energieverslindende probeersels maar een doeltreffende en toekomstgerichte analyse. We durven je tegenwind geven om je merk nog sterker te maken. Verwacht je aan orde in de chaos en autonome adviesverlening om je merk future-proof te maken. MENTALL overhandigt je dé tools om je merk krachtig uit te drukken en het hart van je klant te treffen.

KMO portefeuille_

MENTALL kroont zich tot geregistreerde dienstverlener bij de Vlaamse Overheid. Wat betekent dat concreet? Als je de adviesverlening en opleidingen van MENTALL inroept, kom je als ondernemer in aanmerking voor een terugbetaling van 20 tot 30%. Eén adres voor onafhankelijke en onpartijdige analyses, strategische adviezen en implementatieplannen dus.

begeleiding_

MENTALL gaat prat op persoonlijke one-to-one begeleiding. Tijdrovend? Misschien. Rewarding? Absoluut! Onze repetitieve meetings en ervaringsgerichte ondersteuning van A tot Z geven ons de mogelijkheid om steeds kort op de bal te spelen, te bespreken of we doelstellingen behaald hebben en/of ze eventueel bijsturen. Wekelijks, maandelijks, één keer per kwartaal: wij bekijken hoe vaak je begeleiding nodig hebt.

merkbescherming_

Heb je er al aan gedacht om je eigen merk te beschermen? Uiteindelijk is je merk het allesomvattende concept dat je onderscheidt tegenover je concurrenten én je positie op de markt bepaalt. MENTALL begeleidt je graag in het proces van merkbescherming en -registratie om je merk te beschermen. Ps. Ook MENTALL is als merk beschermd!

we are sure you are looking for us_

 

Overtuigd van
ons kunnen?

Simon
Desmet

founder & creative director

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading