branding

impress in seconds. leave your mark forever_

Van schets tot afgewerkt design. Van logo tot brand strategy. Van concept tot reclamecampagne. Van idee tot kick-ass video. Consider it done_

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

a few seconds

hoe je door een sterke branding het vertrouwen van je klanten wint_

Wij zijn helemaal voor tweede kansen. Maar bij een eerste indruk krijg je die helaas niet. Onderzoek bewijst dat klanten zich een beeld vormen van je onderneming in slechts een paar seconden.

01 Van schets tot afgewerkt design

een paar seconden. meer tijd krijg je niet om een (goede) eerste indruk te maken_

Bovendien blijkt dat die eerste indruk nog héél lang blijft plakken. Achteraf de mening van klanten ombuigen, is aartsmoeilijk en kost heel wat tijd, moeite en geld. Of klanten verder klikken op je website of je mailing ook écht lezen, hangt dus af van hoe je overkomt in die eerste seconden.

02 Geen traditionele approach

een goede eerste indruk
maak je geen twee keer.

03 De basis van elke vorm van communicatie

Branding is zoveel méér dan een logo. Branding vertrekt vanuit je waarden, visie, strategie. Branding visualiseert je pure DNA. Niet voor niets staan die 3 letters centraal in het woord ‘branding’.

Daarom start élke MENTALL-creatie met een doordachte strategische oefening. First things first dus. En hoe. 

Dáárom is branding zo belangrijk. Dáárom maakt het echt wel uit of je huisstijl je identiteit ook uitstraalt. Sterk, echt, authentiek. Het pure DNA van je onderneming.

Hoe kom jij over? Professioneel, of niet? Betrouwbaar, of niet? Eco-minded, of niet? Innovatief, of niet? Klantvriendelijk, of niet? Zit die eerste indruk goed, dan heb je meteen het vertrouwen van je klanten. En zetten ze een stapje verder in hun customer journey. Een paar seconden is al wat je krijgt. Gebruik ze verstandig.

04 Uitgewerkt met een oog voor detail.

Verwacht je aan inspirerende gesprekken waarbij we elkaar écht leren kennen en elkaar constant challengen. Alleen zo zijn we in staat jouw identiteit te visualiseren in een sterk concept dat staat voor wie je écht bent en wil zijn op lange termijn. Alleen zo realiseren we een essentiële merkbeleving voor je klanten. Geen snelle logo’s of een trendy design dus, maar een slimme, doordachte, strategische identiteit die de tand des tijds easy doorstaat. Ook dat is duurzaam ondernemen.

05 Full focus op jouw case

de korte keten, het meest efficiënt_

Jouw DNA, dat moeten wij voelen. Daarom zit je bij MENTALL alleen aan tafel met de mensen die ook de volledige creatie voor je realiseren. Bij ons geen commerciële account managers, maar strategen, designers, grafische experts en copywriters die in real life voelen wat jij bedoelt en die boodschap naadloos vertalen naar een efficiënte en relevante communicatie.

Daarvoor krijg je onze onverdeelde aandacht. Bij ons geen multiple opdrachten die erdoor moeten per dag, maar full focus van al onze resources.

06 Making stuff that matters

graag een vrijblijvend voorproefje van hoe wij jouw merk weergaloos op de kaart zetten?

merken waarvoor we

werken

gerelateerde
cases_

Met veel plezier werken we samen aan de allerbeste gebruikerservaring.

Contacteer ons

    Loading