turning your brand and business inside out

(re)branding

De kracht van een impactvol merk start altijd bij de basis. Alleen zo sturen we onderscheidende merkidentiteiten de wereld in.

onze experts_

vrijblijvend kennismaken?_

een paar seconden is al wat je krijgt_

Of klanten verder klikken op je website of je mailing ook écht lezen, hangt dus af van hoe je overkomt in die eerste seconden. De visuele en verbale identiteit van je merk moet er dus ook boenk op zijn!

hoe we dat doen?_

Door elke MENTALL-creatie te starten met een doordachte strategische oefening van A tot Z. Geen snelle logo’s of meteen een trendy design dus, maar een slimme en uitgekiende identiteit met maximale herkenbaarheid. First things first met behulp van een inspirerende workshop.

workshop_

Wat doet je bedrijf precies en wat wil het uitdragen? Wat zijn de pijnpunten? Hoe ziet jouw ideale toekomst er uit? Gooi het in de groep! Verwacht je tijdens onze intensieve workshop aan inspirerende gesprekken over jouw product of dienst en vragen over jouw exacte doel als ondernemer of bedrijf. We leren elkaar écht kennen, graven diep naar onzichtbare ideeën en dé essentie en challengen elkaar voortdurend.

Je visuele identiteit zorgt voor herkenbaarheid. Je klant moet bij een klein onderdeel van je huisstijl al gelijk de link leggen naar jouw bedrijf. Het doorvoeren van een uniforme stijl zorgt voor een vertrouwen en eenheid.

Maarten Smets

tone-of-voice & persoonlijkheid_

Geen sluitende identiteit zonder een helder beeld over de vibe, emotie, boodschap én de persoonlijkheid die achter je merk schuilt. Pas daarna  bedenken onze grafisch ontwerpers de look en feel die jij wil overbrengen. Hier bouwt ons team van designers en grafische experts op voort.

DNA-bepaling_

Na jouw tone of voice & persoonlijkheid bepalen we samen jouw waarden, analyseren we je visie en zetten we marketingstrategie op poten. Pas op basis daarvan bedenken we uiteindelijk een huisstijl die relevant is én je pure DNA visualiseert, beantwoordend aan jouw toekomstperspectief. Op die manier scheppen we een huisstijl die er echt staat, nu en in de toekomst. 

(re)branding_

Je wil een essentiële merkbeleving creëren voor je klanten. Punt. En zo hoort het ook. Samen zetten we onze goede ideeën gebaseerd op onze pragmatische aanpak om tot concrete concepten en een piekfijn design voor een geslaagde (re)branding. MENTALL zet je merk scherp, onderbouwd én onderscheidend in de markt.

graag een vrijblijvend voorproefje van hoe wij jouw merk weergaloos op de kaart zetten?_

copywriting

We geloven in de kracht van woorden. Te zweverig? Bedenk je dan eens dat één woord de persoonlijkheid en het ultieme verhaal van je merk kan doen opleven. En dat op maat van je doelgroep en je kanalen.

brand activation_

Dankzij brand activation doet je bedrijf méér dan alleen top of mind blijven. MENTALL brengt je merk dichter bij je collega’s én de eindklant: niet via een simpele affiche, wél via marketingcampagnes, visual design, interior…
 

Overtuigd van
ons kunnen?

Lennard
Verjans

all‑round graphic designer

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading