wat we doen

Een merk onderscheidende 360° aanpak, zowel strategisch als creatief.
MENTALL ontwerpt een sterk verhaal en hanteert de juiste tools om mensen te verbinden met een merk. We helpen onze klanten hun concurrenten een stap voor te blijven met inventieve en efficiënte communicatie.

driving brands
forward_

01

branding_

De kracht van een impactvol merk start altijd vanuit de kernwaarden. Alleen zo sturen we onderscheidende merkidentiteiten de wereld in.
02

interior design_

Een succesvolle merkidentiteit eindigt niet bij een logo of website. De beleving van een impactvolle merkidentiteit start intern. In samenwerking met onze creatieve sparringpartners tillen we jouw interieur naar onbekende hoogtes.
03

webdesign & programmatie_

We gieten onze branding in een krachtig design voor een geslaagde webervaring. MENTALL gaat All-in voor dé merkbeleving waar je naar op zoek bent.
04

grafisch ontwerp_

Met de juiste tools brengen we de persoonlijkheid van je brand tot leven. Een gestroomlijnde communicatie, met een buitengewone balans tussen ratio versus ervaring.
05

marketing campagnes_

Onze slimme marketingstrategieën zetten je merk succesvol in de markt én behalen de opgelegde targets. Online, offline, lokaal, internationaal.
06

consultancy_

Van logo tot brand strategy. Van concept tot branding: alles start met een goed gesprek en een bedachtzame begeleiding. Mét pit weliswaar.
07

strategie_

Uit conceptual thinking vloeit een slimme en conceptueel sterke strategie die de merkidentiteit van je onderneming richting geeft.

zoom in op het unieke DNA van jouw bedrijf._

bg

Daar zijn we niet de enige in. Waar we wel uniek in zijn, is onze hands on mentaliteit en doorgedreven begeleiding. Yes, zo dringt de boodschap van je merk door én wordt er doelgericht gecommuniceerd.

bg

Met onze digitale toolbox creëren we een uitgekiende strategie en vindingrijke ontwerpen met een unieke positionering. Alles wat je ziet is tot in de puntjes uitgedacht en vertelt wat je bedrijf wilt & moet zeggen. Klaar voor de klant én de markt.

we hebben voortdurend honger naar uitdagingen waarmee we onderscheidende resultaten boeken!_

Start een project
logo

tools

we use

webstorm
webstorm
photoshop
photoshop
leadinfo
leadinfo
illustrator
illustrator
XD
XD
wordpress
wordpress
asana
asana
vue js
vue js
laravel
laravel
mailchimp
mailchimp
google Adwords
google Adwords
google data studio
google data studio
google analytics
google analytics
invision
invision
jupiler
jupiler
figma
figma
after effects
after effects
teamleader orbit
teamleader orbit
markup
markup
elementor
elementor
 

Overtuigd van
ons kunnen?

Simon
Desmet

founder & creative director

Elk bedrijf is uniek. We inspireren graag zodat u ervaart hoe MENTALL ook uw bedrijf verder kan helpen.

Loading